Jun 15, 2007, 9:23 AM

Звездичка 

  Poetry
1099 0 6
Звездичка малка блещука на небето
като самотна, но голяма мечта във сърцето...
озарява  пустите пътища в мрака
и остава надежда, и не иска да чака.
Мъничка, но много значима,
единствена, светла и незаменима!

© Боряна Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??