15.06.2007 г., 9:23 ч.

Звездичка 

  Поезия
1095 0 6
Звездичка малка блещука на небето
като самотна, но голяма мечта във сърцето...
озарява  пустите пътища в мрака
и остава надежда, и не иска да чака.
Мъничка, но много значима,
единствена, светла и незаменима!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??