28 dic 2007, 9:39

* * * 

  Poesía » Versos blancos
560 0 2
 

Виждам онова,

което ти не виждаш.

Замъглено зрение

и очите повяхват,

когато се обърнеш -

те ще са заминали,

изричайки в шепот

своята тайна поема.

 

Тогава виждам невъзможното -

сенки се движат там,

където трябва да е светлината,

извън тъмнината,

извън разума...

Захвърлени

в замъка на безчувствието...

© Цецо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??