28 jul 2006, 12:43

* * * 

  Poesía
497 0 0
Няма какво да си кажем.
Няма какво да си споделим.
Не гори вече огън в сурцата,
а душите ни тъжат,нали?!

Болят ръцете от потисната нежност
скимти любовта замряла от времето
запушена сякаш с коркова тапа
и молим се да изфрукне тапата
като от шампанско...

Кой ще спаси любовта ни?
Дали аз или ти,но как
с толкова зловещо мълчание...уви!
Вали в моето сърце снега,натрупа
в аизберг леден се превърна любовтта!
11.01.2006

© Момчил Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??