12 abr 2006, 16:57

* * * 

  Poesía
873 0 3
Мрак препъва краката ми,
обич дърпа косите.
Дните ми- недосгряти
ходят вече преситени...

Дните ми- посинели
стъпват вечно на пръсти
и надничат- не е ли
празнотата им пъстра...?

Недочути припадат
недоспукани мисли.
Вятърът нежносладък
става влажен и кисел.

Няма нищо изцапано
и тъгата е чиста-
само тук- таме капят
от дъха й мъниста.

© Ясита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??