8 abr 2006, 10:14

*** 

  Poesía
512 0 5
Безрасъдно е
да подреждаш
думите в колонка
когато самите те
не искат
остави ги да течат
надолу
в безметежната игра
на тяхната забава
да се удрят в брегове
студени
да галят формите
скалисти
да скачат на вълни
вълшебни
дорде достигнат
море с пеещи мечти
със което да се слеят
и да образуват един
огромен
океан
от странни светове

със смях се носех
над дивни светове
и завиждах на мойте
бесове

© Борис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??