18 jun 2006, 10:04

* * * 

  Poesía
591 0 1

Аз не зная дали е любов!
Само знам, че когато те няма
всяка дума превръща се в зов,
всеки поглед към друг, във измяна.


И единствено с теб се усещам най-жива,
по-красив е светът и по-нов.
Всяка ласка до смърт ме опива,
но не зная дали е любов!

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??