20 jun 2009, 20:01

* * * 

  Poesía
485 0 2

И се върнах

но не при теб

а при това което

                    може да си

и като скитник през

хиляди пустини

открих

ти си

била си

ще си

 

 

Аз не искам

затвор от лъжливи

бъднини

прощални погледи

на разминаване

 

 

Далече или при теб

аз знам

моята свобода е тежка

© Герхард Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??