20.06.2009 г., 20:01 ч.

* * * 

  Поезия
479 0 2

И се върнах

но не при теб

а при това което

                    може да си

и като скитник през

хиляди пустини

открих

ти си

била си

ще си

 

 

Аз не искам

затвор от лъжливи

бъднини

прощални погледи

на разминаване

 

 

Далече или при теб

аз знам

моята свобода е тежка

© Герхард Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??