Jun 20, 2009, 8:01 PM

* * * 

  Poetry
489 0 2

И се върнах

но не при теб

а при това което

                    може да си

и като скитник през

хиляди пустини

открих

ти си

била си

ще си

 

 

Аз не искам

затвор от лъжливи

бъднини

прощални погледи

на разминаване

 

 

Далече или при теб

аз знам

моята свобода е тежка

© Герхард Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??