27 mar 2008, 22:57

*** 

  Poesía
516 0 1
Сутрин, ставайки, погледни през прозореца,
усмихни се на Слънцето...
Ведър ще бъде денят ти!
Отваряйки очи... виж тревата,
погали я с поглед.
Измъквайки се изпод завивките,
помисли за всички красиви неща...
Нови емоции, нови лица -
те теб очакват.
Излез и изживей мечтите си.
А вечер - преди да заспиш,
погледни към луната,
помечтай си за нея...
Нежен ще бъде дори и сънят ти!

© Ониксче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??