7 oct 2006, 18:21

* * * 

  Poesía
537 0 8
Глухо мълчание,
сатенено-нежна е ноща,
пробужда се страстта в мене,
но дъжда следите ти изстри-
отдавна....
Но аз те чакам,
скрита умело от тъмнината.
Уморени от чакане,
клепачите натежават-
зове ме съня.
Но аз не искам да заспивам-
задъхана рими редя,
послания изпращам към тебе-
по тишината летят,
хайде,приюти ги-
нека подслонят се в твоята душа!!!
И ще тръгнеш ти-
задъхан от вълнение,
ще почукаш на вратата!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??