12 oct 2010, 15:01

  Poesía » De amor
696 0 5

От толкова време те няма,

че даже гласа ти забравих!

Не чувам смеха ти, очите

не виждам, не галя косите...

Спомням си твоите думи...

Разлиствам стари албуми -

все едно търся фосили,

спомен за теб съхранили!

Няма те толкова време...

© Галина Белинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??