Oct 12, 2010, 3:01 PM

  Poetry » Love
642 0 5

От толкова време те няма,

че даже гласа ти забравих!

Не чувам смеха ти, очите

не виждам, не галя косите...

Спомням си твоите думи...

Разлиствам стари албуми -

все едно търся фосили,

спомен за теб съхранили!

Няма те толкова време...

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??