21 nov 2006, 22:45

* * * 

  Poesía
669 0 4
Не ме оставяйте сама във мрака,
страхувам се от призраци,
от призраци на дълго чакани
вечерни орисници.

Не ме оставяйте сама във мрака,
не искам предсказания.
Някой някъде сега ме чака
може би,
с молба и покаяние.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??