21 нояб. 2006 г., 22:45

* * * 

  Поэзия
671 0 4
Не ме оставяйте сама във мрака,
страхувам се от призраци,
от призраци на дълго чакани
вечерни орисници.

Не ме оставяйте сама във мрака,
не искам предсказания.
Някой някъде сега ме чака
може би,
с молба и покаяние.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??