Nov 21, 2006, 10:45 PM

* * * 

  Poetry
670 0 4
Не ме оставяйте сама във мрака,
страхувам се от призраци,
от призраци на дълго чакани
вечерни орисници.

Не ме оставяйте сама във мрака,
не искам предсказания.
Някой някъде сега ме чака
може би,
с молба и покаяние.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??