Душата ми е струни, а
тялото - замлъкнала китара...
Във тази дълга нощ,
на таз' самотна гара,
стоя сама и чакам
своя закъсняващ влак
с един-единствен
пътник-музикант.
Отнякъде до мен достига
песен на китара -
едно изпепеляващо танго,
а то... е винаги за двама...
Една самотна гара,
една очакваща жена,
един пътуващ мъж,
една замлъкнала китара,
една затворена врата...
август 2006г.
© Даша Todos los derechos reservados
Това, че съм любима поетеса на някого тук е удоволствие за мене. Благодаря.