29 sept 2005, 11:41

* * * 

  Poesía
1494 0 2
Не, няма той вече да чака,
Не ще да оплаква градът
Бойците поели във мрака
За него във бой да умрат.

Не, няма да плачат жените,
Децата не ще да скърбят,
Защото се свършиха дните,
На сеч бе подложен градът.

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??