29 сент. 2005 г., 11:41

* * * 

  Поэзия
1498 0 2
Не, няма той вече да чака,
Не ще да оплаква градът
Бойците поели във мрака
За него във бой да умрат.

Не, няма да плачат жените,
Децата не ще да скърбят,
Защото се свършиха дните,
На сеч бе подложен градът.

© Юри Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??