29.09.2005 г., 11:41 ч.

* * * 

  Поезия
1497 0 2
Не, няма той вече да чака,
Не ще да оплаква градът
Бойците поели във мрака
За него във бой да умрат.

Не, няма да плачат жените,
Децата не ще да скърбят,
Защото се свършиха дните,
На сеч бе подложен градът.

© Юри Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??