20 nov 2006, 9:01

* * * 

  Poesía
521 0 1

Ти остана:                                                

По празните места в театрите.
По стържещите длани на нощта.
По купищата непотребна памет.
По скулите на рошава гора.
По свлачищата, вкоренили времето.
По спомените, лъснати от глозгане.
По светлината, спряла до мига.

А след това?...

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??