20.11.2006 г., 9:01 ч.

* * * 

  Поезия
524 0 1

Ти остана:                                                

По празните места в театрите.
По стържещите длани на нощта.
По купищата непотребна памет.
По скулите на рошава гора.
По свлачищата, вкоренили времето.
По спомените, лъснати от глозгане.
По светлината, спряла до мига.

А след това?...

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??