10 dic 2006, 21:24

* * * 

  Poesía
656 0 7

                                                       ...на моя Динозавър...


През други светове и грехове,
През пясъчните бури на душите,
През птичите посечени криле,
През залезите,светли като изгрев,
През знойно-безпощадни снегове,
През хлопнатите порти на мечтите,
Духът ми в теб ще избере
Да бъда тихият му пристан!

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??