19 dic 2006, 12:50

* * * 

  Poesía
597 0 5
Във себе си потънах аз. Забравих,
че бяхме двама, тръгнали на път.
От бързане ужасно изостанах
и спрях на този кръстопът.
Повяха мислите ти отдалече
и спуснаха се в мене страхове -
началото е в миналото вече,
а бъдното какво ще ни даде?
Дали ще ни отмият дъждовете
на времето - един от друг,
дали ще бъдат спомените светли,
да озаряват Другия ни път -
след земните ни страсти и копнежи,
след краткото докосване Сега,
след другите животи прежни -
да се познаем в миг от Вечността...

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??