17 nov 2006, 12:13

* * * 

  Poesía
629 0 2
Положи глава на тялото ми отмаляло,
чуй за последен път как сърцето ми тупти.
Положи глава на челото студено
и косите ми оттам махни.
Положи устни върху устните ми посинели
и за хубавите времена си спомни.
Нищо, че челото бледо е смразено,
аз, знай, че чувам и усещам всяка твоя сълза.
За последен път погледни ме
и върви при другата жена.
Дано щастлив си, че обичаш,
че може да прегръщаш друга с моята коса;
че други устни ще целуваш
и друга ще погубиш,
както мен погуби
и загуби ти в нощта.

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??