12 dic 2006, 15:54

* * * 

  Poesía
594 0 10
                               Не ревнувай от моите думи,
                               от флирта среднощен със самотата.
                               Те са моето дълго пътуване
                               към Бог ...И към мене самата...

                               Те са моето стръмно изкачване 
                                към поезията и светлината.
                                Като малки светулки във здрача,
                                понесли душата ми над земята ...
    
                               Не ревнувай от моите думи,
                               от моето дълго завръщане...
                               Те са  светлото ми безумие
                               и моята детска същност.

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??