4 oct 2007, 15:59

* * * 

  Poesía
565 0 7
      Аз не питам дали е поезия
      моят грешен, неравен стих...
      Щом от него до край изтрезнея,
      ще живея смирено живота си тих...

      Но в съня ми ще идват неканени
      безпризорните думи.
      За да палят в душата ми клади...
      Да утолят жаждата за безумие...

     
      Само нощем ще идват...
                                  Като последно желание...
       На обречен... На осъден на смърт...
       Като спасение... И покаяние...
       В мен отново,
                             завинаги
                                             да се родят!
        
                

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??