3 dic 2009, 22:22

* * * 

  Poesía » Otra
596 0 1

 

Ръце...

ръце...

ръце...

протегнати във мрака.

Твърдят – приятелски.

Но как да разбера

кои от тях

държаха дръжките,

които от гърба ми

и до днес стърчат?

Все още в тишината ми

ками свистят.

Забиват се дълбоко.

Раните болят.

Простете...

че ръка не ви подавам...

 

 

 

 

 

© Юлияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Като ги погледнеш в очите! Подай ръка на този, който не гледа встрани, а те гледа право в очите!
Propuestas
: ??:??