16 may 2009, 19:20

*** 

  Poesía » Otra
779 0 6

на Ася :)

 


искам да съм
падаща звезда
когато:

вторниците
стават твърде
много
майка ми е сериен
убиец
а обувките смаляват
се
без повод


без криле
съм без уши
съм
даже Роршах
стреснах


в тези дни -
кутийки тесни
търся изход
да излезна

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??