May 16, 2009, 7:20 PM

*** 

  Poetry » Other
792 0 6

на Ася :)

 


искам да съм
падаща звезда
когато:

вторниците
стават твърде
много
майка ми е сериен
убиец
а обувките смаляват
се
без повод


без криле
съм без уши
съм
даже Роршах
стреснах


в тези дни -
кутийки тесни
търся изход
да излезна

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??