21 sept 2008, 11:06

* * * 

  Poesía
551 0 0

И пак към тебе бягам, не тичам...

Не мога да бягам, не те обичам...

И пак за теб плача, не искам...

Не мога да спря, чашата се разплиска...

 

Не мога да спря да те желая

и за всичко отминало да жaлея,

и за океаните, прелели в сълзи,

и за това колко мен ще ме заболи...

 

 

Не можеш ли да си истински, без да страдам,

или вечно трябва някой да се предава

тогава, когато не можеш ти

и защо... за да ме боли...

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??