6 oct 2004, 16:49

* * * 

  Poesía
930 1 0
Ти си ледено студен кьм мен,
а тьй нежен си кьм нея.
Ти си толкова далеч за мен,
но тьй близо си до нея!

Но ще мине време знай,
ще изтинеш и кьм нея,
и ще идваш пак при мене сам,
но далечната ще бьда аз!

© Соня Пламенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??