Oct 6, 2004, 4:49 PM

* * * 

  Poetry
929 1 0
Ти си ледено студен кьм мен,
а тьй нежен си кьм нея.
Ти си толкова далеч за мен,
но тьй близо си до нея!

Но ще мине време знай,
ще изтинеш и кьм нея,
и ще идваш пак при мене сам,
но далечната ще бьда аз!

© Соня Пламенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??