8 abr 2007, 23:42

* * * 

  Poesía
639 0 0
Къде тръгваш?
Моля те, почакай!
Не заминавай, върни се за мен...
Не искам всичко да свърши, не днес, не този ден!

Нима толкова бързо забрави?
За мен, за любовта и за нас...
И всичко зад гърба си остави,
затръшна вратата пред нас...

Добре, върви си, щом толкова искаш,
но ще съжаляваш горчиво, помни!
Защото никога няма да срещнеш
по-искрени от мойте очи!

Дано ти някъде друга намериш,
която поне малко да прилича на мен -
да ти напомня за твоята грешка
безмълвно, ден подир ден...

И тогава дано осъзнаеш,
че само мен си обичал преди,
че само моята обич
е оставила в тебе следи!

Хайде, нали щеше да тръгваш?!?




© Надежда Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??