28 nov 2005, 16:40

* * * 

  Poesía
776 0 2

По пясъка бавно вървя
около мен-мрак,сивота
загубил и последния блян
отново съм сам.

Всичко което остана ми вече
е спомен блед и далечен,
самота душата моя облече.
Живот на вечна скръб обречен.

© Валери Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??