Заключваш самотата -
в ъгъла.
Песен на капчук!
Зашеметяващо безвремие,
безмълвен стон –
камбанен.
И само шепотът на времето
след нас остава
и дъжд ще пълни
следите ни в калта.
Ще се лутат в дирите ни -
Другите.
Ще търсят своя път
след нас!
Ще се питат – пътят,
следите
верни ли са?
И кой тук
на тоз свят е бил
преди тях!
Всеки сам избира какви следи ще остави на този свят!
© Нели Бъзева Todos los derechos reservados