19.09.2012 г., 15:52 ч.

*** 

  Поезия » Философска
742 0 2

Заключваш самотата -

в ъгъла.

Песен на капчук!

Зашеметяващо безвремие,

безмълвен стон –

камбанен.

И само шепотът на времето 

след нас остава 

и дъжд ще пълни

следите ни в калта.

Ще се лутат в дирите ни -

Другите.

Ще търсят своя път

след нас!

Ще се питат – пътят, 

следите

верни ли са?

И кой тук

на тоз свят е бил

преди тях!

 

 Всеки сам избира какви следи ще остави на този свят! 

 

© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??