Последната снежинка се прокрадва
и се стопява мигом в мойте устни,
въздишката стаена се разнася,
за да извика колко сме безумни!
Очите гледат се омразно,
а всъщност лъжат се без съвест.
В годините обичахме се тайно,
но гордостта погуби ни безмълвно.
© Весела Йотова Todos los derechos reservados