28 нояб. 2010 г., 11:26  

****** 

  Поэзия » Любовная
767 0 0

 

Последната снежинка се прокрадва
и се стопява мигом в мойте устни,
въздишката стаена се разнася,
за да извика колко сме безумни!

Очите гледат се омразно,
а всъщност лъжат се без съвест.
В годините обичахме се тайно,

но гордостта погуби ни безмълвно.

 

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??