Nov 28, 2010, 11:26 AM  

****** 

  Poetry » Love
773 0 0

 

Последната снежинка се прокрадва
и се стопява мигом в мойте устни,
въздишката стаена се разнася,
за да извика колко сме безумни!

Очите гледат се омразно,
а всъщност лъжат се без съвест.
В годините обичахме се тайно,

но гордостта погуби ни безмълвно.

 

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??