16 feb 2006, 20:08

;) 

  Poesía
1177 0 7

Птиците пътуват

на ята небесни броеници

и не спират да целуват -

спящи, лунните ресници.

 

Птиците пътуват.

И мечтите, пуснати в небето

с тях ще затанцуват!

 

А детето с черните къдрици -

дето пръсна дъхави мечти,

по ръце му бели, днес ще завали!                        

През небесните шевици

ще се усмихнат старите мечти.

 

© Ала бала Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??