Птиците пътуват
на ята небесни броеници
и не спират да целуват -
спящи, лунните ресници.
Птиците пътуват.
И мечтите, пуснати в небето
с тях ще затанцуват!
А детето с черните къдрици -
дето пръсна дъхави мечти,
по ръце му бели, днес ще завали!
През небесните шевици
ще се усмихнат старите мечти.
© Ала бала All rights reserved.