29 may 2004, 0:30

* * * 

  Poesía
1495 0 0

Отново тоя апетит към безплодно карираните обещания
нали не моите боси крака мачкат сухите трохи на разпуснатата страст 
която никне от процепите на паркета 
от основата на профила чак до краката
до стиснатите колене на мОралният  Страх 

© Весел Ин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??