May 29, 2004, 12:30 AM

* * * 

  Poetry
1362 0 0

Отново тоя апетит към безплодно карираните обещания
нали не моите боси крака мачкат сухите трохи на разпуснатата страст 
която никне от процепите на паркета 
от основата на профила чак до краката
до стиснатите колене на мОралният  Страх 

© Весел Ин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??