29.05.2004 г., 0:30 ч.

* * * 

  Поезия
1360 0 0

Отново тоя апетит към безплодно карираните обещания
нали не моите боси крака мачкат сухите трохи на разпуснатата страст 
която никне от процепите на паркета 
от основата на профила чак до краката
до стиснатите колене на мОралният  Страх 

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??