17 dic 2013, 22:36

*** 

  Poesía » De humor
414 0 1

 

 

На принцесата омръзна ù да чака 
принца, който май не съществува.
Вместо кон, си взе билет за влака
и тръгна смело, без да си поплюва.

Захвърли си пантофките в гората
и лъскавата рокля нейде метна…
Наместо обеци, гердани и позлата,
се окичи със звезди и със комети.

***
Но принцовете днес са Пепеляшки –
докоснеш ли ги, хукват… И ги няма.
Принцесата единствено е страшна,
когато принцът има маниерите на дама.


19.11.2013

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Леле как си ги подредила само!!!
    Ами да, сега всички се прехласват по кукли или мъжки момичета... няма жени за тях (те толкова са и мъже, де)
    Аааа, много ми хареса!!!
Propuestas
: ??:??