9 sept 2005, 1:40

* * * 

  Poesía
1042 0 0
Там дето търсих любов-
отдавна вече няма.
Там дето намерих любов -
за друга е постлана.

© Красимира Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??