19 abr 2011, 21:15

* * * 

  Poesía » Filosófica
498 1 5

*   *   *


Преструвам се, че не ми пука
за тоз живот, за този свят,
но нейде в мен стои капчука
и отброява дните, брат!

18 април, 2011 г.


© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??