19.04.2011 г., 21:15 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
489 1 5

*   *   *


Преструвам се, че не ми пука
за тоз живот, за този свят,
но нейде в мен стои капчука
и отброява дните, брат!

18 април, 2011 г.


© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??